МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна Культура

Справжній рятувальник повинен бути не лише особою з відповідною спеціальною, фізичною та психологічною підготовкою, а й духовно розвиненою людиною, з багатим внутрішнім світом, озброєною сучасними знаннями та навичками. Тільки всебічно і гармонійно сформована особистість може бути повноправним членом сучасного цивілізованого суспільства

Сергій Біляєв



Духовий оркестр

Духовий оркестр Міжрегіонального центру швидкого реагування МНС - лауреат всеукраїнських та міжнародних фестивалів. Це дружний колектив професійних музикантів, відомий широким репертуаром і майстерним виконанням творів різних стилів і напрямків. Музиканти оркестру з величезним піднесенням грають і військовий марш, і джазову композицію, і романтичний вальс, і тематичні твори для будь-яких урочистостей.

Детальніше...
 
ВІА "Град"

Вокально-інструментальний ансамбль "Град" був створений у 2011 році з числа рятувальників Центру.

Репертуар ВІА «Град» складають пісні, написані професійними композиторами і поетами. Виконуються також твори, написані членами групи.Стиль музики, що виконується ВІА, різноманітний. Він включає в себе як фолк і народні пісні, так і диско, рок музику й поп.

«Град» виконує патріотичні та військово-патріотичні мотиви, любовну лірику, радянські мотиви, пісні-жарти, романси, народні пісні тощо.

 
Танцювальний колектив «Smile-Dance»

Хореографічний колектив «Smile-Dance» (керівник Анастасія Лашко) створений  у 2009 році на базі Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України. Тут кожна дитина знаходить своє покликання, розкриває талант до мистецтва сучасного естрадного танцю. У колективі займаються понад 50 вихованців віком від 4 до 17 років. Працюють вони за танцювальними напрямками Dance mix, Hip-Hop, Jazz-Funk, Contemporary та ін. Діти вчаться володіти сценічною культурою, а також розвивають  цілий ряд рис: почуття колективізму, працьовитості, зібраності, витримки, наполегливості, цілеспрямованості, вміння долати труднощі, виявляти повагу до творчої діяльності інших, чуйності, доброти.

Детальніше...
 
Культурно - просвітницька робота

Культурно-просвітницька робота та організація дозвілля для працівників центру проводиться з метою ознайомлення їх зі спадщиною, побутом, традиціями та звичаями українського народу, залученням до громадського життя. У центрі плідно працюють творчі гуртки художньої самодіяльності. Свій мистецький рівень рятувальники та вихованці центру вдосконалюють у вокально-інструментальному ансамблі, духовому оркестрі, гуртках сучасного та спортивного танцю, хорового співу, мистецького кінолекторію, культурології. Усі колективи художньої самодіяльності центру постійно беруть участь у різноманітних святкових концертах, фестивалях та інших мистецьких акціях.

Детальніше...
 
Естетична насолода

Мистецтво формує сукупність почуттів та ідей людства. Якщо виховне значення інших форм суспільного пізнання має частковий характер: мораль формує моральні норми, політика — політичні погляди, філософія — світогляд, наука робить з людини спеціаліста, то мистецтво впливає комплексно на розум і серце, і немає такого кутка людської душі, який воно не змогло б зачепити своїм впливом. Мистецтво формує цілісну особистість. Саме тому у Міжрегіональному центрі швидкого реагування ДСНС України стало нормою проведення різноманітних заходів естетичного спрямування.

 
<< Початок < Попередня 1 2 Наступна > Кінець >>

Сторінка 1 з 2

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR