МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна Діяльність Міжнародна діяльність
Українські рятувальники пройшли навчання в Чехії

Днями у місті Вишкові (Чешська Республіка)  для представників різних країн світу був проведений 5-ти денний навчальний курс з  ліквідації наслідків хімічних, бактеріологічних, радіаційних та ядерних (ХБРЯ)  інцидентів. Курс був розрахований на фахівців у сфері цивільного захисту та інших Міністерств та відомств, до компетенції яких належать питання організації захисту та надання допомоги у випадку застосування бойових хімічних,  бактеріологічних, радіаційних та ядерних речовин.

Детальніше...
 
ДСНС України у взаємодії з рятувальними службами Євросоюзу

Державна служба України з надзвичайних ситуацій прагне сформувати Службу порятунку європейського рівня та вдосконалити систему цивільного захисту країни. Саме тому ДСНС України постійно налагоджує співпрацю зі своїми європейськими колегами аби вивчити їх позитивний досвід у сфері запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій. Особливо продуктивно наразі налагоджена співпраця між Державною службою України з надзвичайних ситуацій та Державною пожежною службою Республіки Польща.

Детальніше...
 
Українські рятувальники у Швейцарії

З  14 по 18 липня  у м. Станс( Швейцарія) відбувся навчальний курс із захисту від  хімічної зброї. Курс  організований Технічним секретаріатом Організації із заборони хімічної зброї спільно з Урядом Швейцарії та був розрахований на фахівців у сфері цивільного захисту та оборони, до компетенції яких належать питання організації заходів у сфері реагування на інциденти, пов’язані із небезпечними хімічними речовинами.

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 Наступна > Кінець >>

Сторінка 1 з 2

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR