МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Події
Увага! На Сумщині найвищий клас пожежної небезпеки!
П'ятниця, 19 жовтня 2018, 08:43

19 - 21 жовтня в лісах на території Сумської області очікується надзвичайна пожежна небезпека ( 5 клас ).

В даний періоду забороняється:

Детальніше...
 
Черкаські рятувальники готуються зустрічати брацлавських хасидів
Четвер, 30 серпня 2018, 08:05

З 5 по 14 вересня на Черкащину для святкування Іудейського Нового року Рош а-Шана прибудуть десятки тисяч паломників з усього світу.

Для того, щоб забезпечити належний рівень безпеки громадян та захисту місць релігійного поклоніння брацлавських хасидів, фахівці Управління ДСНС Черкаської області проводять комплекс організаційних та практичних заходів спрямованих на попередження, а також оперативне реагування на можливі надзвичайні події.

Детальніше...
 
З початку року на водоймах країни загинуло 453 особи
Четвер, 21 червня 2018, 07:01

Лише з початку червня на водоймах країни загинуло 135 українців. Цей показник значно перевищує минулорічні червневі показники. Проте, навіть така сумна статистика не лякає людей, які нехтують застереженнями співробітників Служби порятунку.

Найпоширенішою причиною нещасних випадків на воді є саме недотримання правил безпечної поведінки громадянами. Зокрема, це купання в не обладнаних для цього місцях та купання в нетверезому стані.

Детальніше...
 
Голова ДСНС Микола Чечоткін зустрівся із делегацією Федеративної Республіки Бразилія
Вівторок, 22 травня 2018, 13:20

21 травня в ДСНС України відбулася зустріч Голови Держслужби з надзвичайних ситуацій Миколи Чечоткіна та його заступника Руслана Білошицького із представниками Федеративної Республіки Бразилія.

У складі іноземної делегації в Україну прибули Марія Ферраз — регіональна координаторка Бразильської агенції з питань співробітництва в країнах Латинської Америки, Карибського басейну та Східної Європи, Анна Ескалера — проектна менеджерка Бразильської агенції з питань співробітництва, Алан Араужо — голова Спеціалізованого командування Корпусу воєнізованої пожежної охорони округу Бразиліа та Фабіо Сілва — начальник відділу міжнародних зв'язків цього ж відомства.

Детальніше...
 
Увага! Попередження про підвищення рівнів води на водоймах
П'ятниця, 30 березня 2018, 13:44

На річках Лівобережжя країни, у зв`язку iз дощами та сніготаненням, очікується збільшення інтенсивності підйому рівнів води з виходом води на понижені ділянки заплав та утриманням води на досягнутих відмітках затоплення заплав. На річках та водосховищах відбуватиметься подальше послаблення й руйнування льодоставу.                                                                                        УкрГМЦ

 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 7 з 35

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR