МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Події
20 людей евакуйовано під час пожежі у Сумах
Четвер, 06 жовтня 2011, 16:02

4 жовтня о 18:25 до служби «101» міста Суми надійшло повідомлення про пожежу в десятиповерховому житловому будинку на вулиці Металургів. Рятувальники оперативно прибули на місце події та встановили, що в під’їзді на першому поверсі виникло загорання електрощитової. Існувала загроза поширення вогню на житлові приміщення.

Через значне задимлення сходової клітки існувала загроза життю та здоров’ю людей. У зв'язку з цим було прийнято рішення про термінову евакуацію 20 мешканців будинку.

Детальніше...
 
Працівники МНС врятували 2 дітей під час пожежі в Києві
Понеділок, 19 вересня 2011, 18:11

18 вересня близько 14:00 в Оболонському районі Києва загорілась квартира на вул. Героїв Дніпра, 20-а. За 5 хвилин підрозділи 25-ї пожежно-рятувальної частини прибули на місце події.

Як з’ясувалося, палав балкон на сьомому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Рятувальникам повідомили, що в квартирі можуть знаходитись діти. Працівники МНС швидко встановили до вікон квартири пожежну автодрабину.

Начальник караулу лейтенант служби цивільного захисту Дмитро Гібалюк та пожежний сержант служби цивільного захисту Юрій Бургомістренко піднялися у квартиру та знайшли дітей.

Детальніше...
 
Співробітники МНС врятували чоловіка при спробі самогубства в Хмельницькому
Понеділок, 19 вересня 2011, 18:09

18 вересня близько 22:00 до оперативно-диспетчерської служби Управління Міністерства надзвичайних справ у Хмельницькій області надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги людині, яка знаходиться в критичному душевному стані та хоче стрибнути з моста.

Детальніше...
 
2 людини загинули та 1 госпіталізована внаслідок ДТП у Сумській області
Понеділок, 19 вересня 2011, 18:04

14 вересня о 21:30 на лінію екстреного виклику «101» м. Кролевець надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду. На 175 км автошляху «Кіпті – Глухів - Бачівськ» Сумської області внаслідок лобового зіткнення легкових автомобілів Peugeot-605 і Great-Wall 2 людини загинули та 1 особа була госпіталізована.

Каретою швидкої медичної допомоги постраждалого – 34-річного водія Peugeot – у важкому стані було доставлено до Кролевецької центральної райлікарні.

Детальніше...
 
Співробітники МНС ліквідували загоряння шкільного автобуса у Житомирській області
Середа, 07 вересня 2011, 15:26

6 вересня співробітники Міністерства надзвичайних ситуацій ліквідували загоряння шкільного автобуса, який перевозив 8 учнів, у Ємільчинському районі Житомирської області.

За кермом автобуса ПАЗ був досвідчений водій, він розвозив дітей по селах після занять у Сербивській школі. Близько 17:00 на дорозі поблизу села Мойсіївка, школярі помітили яскраві проблиски на капоті двигуна. Вони прийняли їх за "сонячні зайчики" і не повідомили про це водія. Вогонь у моторному відсіку розгорався швидко, але лишався непоміченим, оскільки здувався вітром.

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 31 32 33 34 35 Наступна > Кінець >>

Сторінка 32 з 35

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR