МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна
Кінологія


Знаходимося на цілодобовому чергуванні
Понеділок, 21 листопада 2011, 14:38

Кінологи Центру готові в будь-яку секунду виїхати зі своїми чотирилапими напарниками на завдання. Людина і собака утворюють команду - розрахунок. Він складається на довгі роки, тому перш за все собаку треба правильно вибрати, виховати, навчити методам пошуку. Кінологи з собаками щорічно проходять атестацію, проводять навчання, щоб отримати допуск до ведення рятувальних робіт. Кінологічний розрахунок будується на взаєморозумінні, він як ідеальний шлюб - адже попереду багато років  нелегкого спільного життя.

Детальніше...
 
Чотирилапі рятувальники на службі у держави
Понеділок, 21 листопада 2011, 14:37

Назва професії "кінолог" походить від двох древньогрецьких слів: kynos - собака, logos - навчання. Собаки супроводжують людину вже багато тисячоліть. Собака, найближча людині тварина, уособлює такі добрі риси як вірність, пильність, прихильність, щирість і слухняність.Тому часто їх заводять як «друзів сім'ї» або навіть як домашню окрасу.

Детальніше...
 
Лікування тварин (з сучасним УЗД)
Понеділок, 21 листопада 2011, 14:34

Наші улюбленці дуже схожі на нас, вони мають свої звички, свій характер, улюблені іграшки та страви. І, на жаль, хворіють вони так само, як і ми. Але на відміну від нас вони не можуть сказати, що у них болить, чи що їх хвилює. Хвороба може проявитись, як в день так і в ночі, в будні чи святкові дні.

Детальніше...
 
Бажаєте стати кінологом? Навчайтеся!
Понеділок, 21 листопада 2011, 14:34

https://www.youtube.com/watch?v=5Zuj18uuQa8

Міжрегіональний центр швидкого реагування ДСНС України проводить професійно-технічне навчання за робітничою професією «рятувальник - кінолог». Навчання здюйснюється за державним замовленням та на підставі договорів. Проживання та харчування здійснюється за додаткову плату.

Детальніше...
 
Юні кінологи
Понеділок, 21 листопада 2011, 14:33

Дітки - це наше майбутнє. Саме для них керівництво МЦШР організувало при Кінологічному центрі спеціальний клуб, у якому досвідчені наставники-професіонали, за плечима яких купа виїздів на рятувальні операції, будуть ділитися своїми знаннями з підростаючим поколінням.

Детальніше...
 


Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR