МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна
Залучення


На боротьбу з лісовими пожежами
Вівторок, 11 листопада 2014, 12:56

21 квітня 2020 року зведений загін рятувальників Міжрегіонального центру швидкого реагування #ДСНС_України вирушив на гасіння пожеж на території Зони відчуження.
В Чорнобильській зоні основні зусилля спрямовані на гасіння осередків поблизу населених пунктів с. Розсоха, с. Крива Гора, с. Рудьки та двох торф’яників в осередках пройдених вогнем. Найбільш складний осередок пожежі знаходиться поблизу с. Рудьки, де вживаються всі можливі заходи щодо недопущення переходу пожежі на територію Республіки Білорусь.

Від ДСНС до гасіння залучено понад 1100 осіб та 235 од. техніки.

 
Рятувальники МЦШР ДСНС України проводитимуть відновлювальні роботи на території Луганської області
П'ятниця, 01 серпня 2014, 08:47

1 серпня 2014 року до м. Сватове Луганської області направлений зведений аварійно-рятувальний загін ДСНС України Міжрегіонального центру швидкого реагування (м. Ромни, Сумська область) для проведення відновлюваних робіт на об’єктах та системах життєзабезпечення населених пунктів Луганської області.

http://video.2plus2.ua/programy/ryatuvalniki-virushili-na-luganschinu.html

Детальніше...
 
Рятувальники повернулися з Новобогданівки
Четвер, 16 червня 2011, 13:20

Відзнаки МНС «За відвагу в надзвичайній ситуації» І, ІІ ступеня та « За розмінування» ІІ ступеня отримали бійці піротехнічного підрозділу та групи ліквідації наслідків аварії,і цілком заслужено. Адже з перших і до останніх днів після вибухів на складах горезвісної 275-ї артбази, поблизу села Новобогданівка Запорізької області, роменські рятувальники разом з фахівцями з інших регіонів брали участь у очищенні території від ракет і боєприпасів. Працювали вони у надзвичайно важких психологічних, фізичних та кліматичних умовах – потрібно було у стислі терміни очистити від «смертельного металу» площу близько 150 гектарів на глибину до 5 метрів. Але бійці МНС доклали максимум зусиль для того, щоб  якнайшвидше (а зарубіжні спеціалісти пророкували термін не менше 5 років) пошкоджена земля стала придатною для користування.  На сьогодні територія артбази вже повністю безпечна. Нещодавно очищена земля була передана МНС місцевій громаді Мелітопольської райдержадміністрації. А на рятувальників МНС, як і завжди, чекають нові випробування.

 
На Сумщині знешкоджені 24 вибухонебезпечних предмети
Четвер, 16 червня 2011, 13:19

11 квітня у с.Залізняк Сумського району піротехніками 2-го Спеціального регіонального центру швидкого реагування МНС були вилучені та знищені у безпечному місці 21 артилерійський снаряд часів війни калібром 45 мм та 1 мінометна міна часів війни калібром 85 мм

Детальніше...
 
Рятівники спеццентру МНС відпрацювали взаємодію з авіазагоном МНС
Четвер, 16 червня 2011, 13:19

Три підрозділи - рятувальники, хіміки та кінологи 2-го Спеціального регіонального центру швидкого реагування провели тренувальні польоти із залученням гелікоптера Ніжинського авіаційного загону МНС. Саме ці фахівці першими виїжджають на місце надзвичайних ситуацій, і саме за їх безпосередньої участі була відпрацьована взаємодія роменських та ніжинських рятувальників.

 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 Наступна > Кінець >>

Сторінка 1 з 4

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR