МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна
Центр готує кінологів міжнародного рівня
Понеділок, 08 липня 2013, 07:16

5 липня у Міжрегіональному центрі швидкого реагування ДСНС України вчетверте випускалися фахівці за спеціальністю «Рятувальник-кінолог». 17 слухачів з різних куточків України стали дипломованими кінологами. Цій важливій події передувала копітка праця кожного новоспеченого кінолога протягом 3 місяців, яка включала в себе теоретичні й практичні заняття, а також демонстрація засвоєного зі здачею іспитів екзаменаційній комісії під головуванням начальника кінологічної служби ДСНС України Олега Кушти.

Як зазначають викладачі курсів, що відбулися, професіоналізм кінолога – це синтез навчання та наслідок способу життя, пов'язаного з постійною взаємодією зі своїми чотирилапими вихованцями. Послідовність і організованість, витримка і самоконтроль – ось ті основні риси, про які не повинен забувати майбутній кінолог.

"Собаки супроводжують людину вже багато тисячоліть. Ці тварини освоїли «робочі професії», ефективно допомагаючи людям завдяки своєму незвичайному інтелекту, прекрасному нюху, тонкому слуху, фізичній силі, прудкості, витривалості та іншим рисам, - зазначив під час випуску начальник Міжрегіонального центру швидкого реагування Сергій Біляєв. - Добре підготовлена собака на вагу золота, адже щоб виростити її, потрібно витратити декілька років щоденної сумлінної наполегливої  праці. Сьогодні наш центр  нагадує осіннє дерево, від якого відірвалось 17 листочків. Нехай же доля не розкидає вас у буремному вихорі життя. Дружіть між собою, спілкуйтеся , обмінюйтеся досвідом, і нехай вам допомагає ваш професіоналізм та наполегливість."

 

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR