МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна
В Новий рік з новими можливостями
П'ятниця, 03 січня 2020, 07:20

Новорічно – різдвяний подарунок – автомобіль Тойота Hilux – отримали фахівці РХБ –захисту Міжрегіонального центру в рамках співробітництва з американською Агенцєю зі зменшення загроз.
Співпраця з Агенцією розпочалася у далекому 2014 році, і результативно продовжувалася протягом 6 років. За цей час значно підвищився рівень підготовки вітчизняних спеціалістів.

Були отримані прилади радіаційно - хімічної розвідки, засоби індивідуального захисту шкіри та органів дихання, засоби зв`язку, засоби для ведення метеоспостереження, комплекти для огородження зон зараження, засоби для проведення спецобробки особового складу та масової деконтомінації постраждалих внаслідок аварій, пов`язаних з рх зараженням, спецпричеп для перевезення обладнання, який буде транспортуватися за допомогою отриманого автомобіля.
Протягом зазначеного періоду проводилися навчання особового складу, останні з яких відбулися у Міжрегіональному центрі швидкого реагування.
Висловлюємо щиру вдячність Американській Агенції зі зменшення загроз за вкладену протягом років душу у загальну справу, результатом чого стало вагоме розширення можливостей вітчизняних фахівців РХБ – захисту.

 

 

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR