МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна Освітні послуги Публічна інформація
Публічна інформація
Середа, 04 грудня 2019, 20:22

Міжрегіональний центр швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій (далі центр) - це державний професійно-технічний навчальним заклад першого  атестаційного рівня, що здійснює підготовку кваліфікованих робітників.

Навчальний заклад діє на основі Статуту та здійснює освітні послуги відповідно до ліцензій, інших документів, що засвідчують його право і належний рівень надання освітніх та інших послуг.

Статут.

Положення про групу професійної підготовки

 

Ліцензії на впровадження освітньої діяльності:

 

 

 

 

Свідоцтво про атестацію

Мова освітнього процесу: українська


Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами: - переглянути... , службова будівля 1, службова будівля 2
Кадровий склад закладу освіти: - переглянути..., "Рятувальник кінолог", "Водолази", "Рятувальник хімік", "Рятувальник верхолаз"

Наявність вакантних посад, порядок і умови проведення конкурсу на їх заміщення: вакантних посад в МЦШР ДСНС УКРАЇНИ на даний момент не має.

Наявність гуртожитків та вільних місць у них: на території знаходиться гуртожиток, в якому проживають здобувачі освіти навчального закладу. Проживанння в гуртожитку для здобувачів освіти - безкоштовне.

Інформація про ліцензію, ліцензований обсяг та фактичну кількість осіб, які навчаються в МЦШР ДСНС України розміщена на сайті Єдиної державної електронної бази з питань освіти

Річний звіт про діяльність закладу освіти - "Звіт виконання плану роботи за 2021р"

 

Результати моніторингу якості освіти -

Розмір плати за навчання, підготовку, перепідготовку, підвищення кваліфікації

 

БУЛІНГ

 

 

Правила поведінки здобувачів освіти в навчальному закладі


 

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR