МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна
Філологи України в захопленні від Міжрегіонального центру
Середа, 03 жовтня 2018, 13:55

До Міжрегіонального центру швидкого реагування часто - густо приходять дітлахи, віком - починаючи від дитячих садочків, шкіл, і закінчуючи коледжами..Для молоді тут багато цікавого і в плані безпеки життєдіяльності, і в профорієнтаційному аспектіі. Але останнім часом все частіше в гостях у рятувальників буває і більш доросла публіка. Сьогоднішня зустріч не виключення, адже до роменських бійців ДСНС України завітали з усіх куточків України голови обласних методичних об`єднань філологі.

І не дарма: Центр постійно розвивається, його матеріальна база викликає захоплення і у пересічних людей, і у фахівців. Окрім повсякденної діяльності щодо виконання завдань за призначенням, Центр готує рятувальників - кінологів, для цього створені всі умови. Незабаром, після запуску унікального басейну з 8-метровою чашею глибиною та діаметром, планується відкриття сучасного водолазного центру, який буде готувати спеціалістів у даній галузі.

Це чудовий приклад доброго господарювання та розвитку у наш непростий час",- написали у книзі відвідувачів сьогоднішні гості.

 

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR