МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна
Хімічний підрозділ центру показав свою фаховість на навчально - методичному зборі керівникцтва ДСНС
Середа, 18 квітня 2018, 07:21

16-17 квітня на Чернігівщині, на базі Спеціального авіаційного загону Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту, відбувся навчально-методичний збір з питань організації управління під час комплексного застосування наземних та авіаційних сил Служби для гасіння лісових пожеж, запобігання та своєчасного реагування на авіаційні події, а також дій органів управління і сил під час ліквідації наслідків хімічних аварій.

Участь у тренуваннях взяли заступники начальників головних управлінь (управлінь) ДСНС в областях та у м. Києві з реагування на надзвичайні ситуації, начальники оперативно-координаційних центрів, керівники підрозділів з питань телекомунікацій та інформаційних технологій територіальних органів ДСНС, а також заступники начальників Міжрегіонального та спеціальних центрів швидкого реагування ДСНС з оперативного реагування.

В перший день зборів учасники опрацювали теоретичні питання, зокрема особливості дій органів управління, наземних та авіаційних сил ДСНС під час гасіння лісових пожеж,

Від Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України взяли участь у навчанні 35 чоловік особового складу та 8 одиниць техніки.В ході практичних занять рятувальники використовували сучасні технічні засоби для розвідки в осередках хімічного ураження, проведення спеціальної обробки техніки та масової деконтамінації людей під час ліквідації наслідків хімічних аварій.

XX

Завершились збори підсумковою нарадою та постановкою завдань щодо організації реагування на надзвичайні ситуації та гасіння пожеж, характерних для літнього періоду.

 

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR