МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна
Атестація водолазів
Понеділок, 12 березня 2018, 11:36

12-13 березня у Міжрегіональному центрі швидкого реагування ДСНС України (м.Ромни Сумськоїобл..) пройшла обов’язкова щорічна атестація водолазних спеціалістів. Для цього на Сумщину прибули 35 фахівців з Києва та Київської області. Створена на базі Центру ДСНС України водолазно – кваліфікаційна комісія перевіряла рівень їхньої теоретичної підготовки та практичних навичок, знань правил безпеки праці.

На другому етапі атестації перевірявся рівень підготовки водолазів за допомогою барокамери, у якій створювався тиск, що відповідав робочим глибинам (до 20 -40- 60 метрів). Комісія також аналізувала характер і складність проведених водолазами підводних робіт, загальну кількість годин, відпрацьованих під водою з початку практики.

 

Перевірялися також уміння надавати першу медичну допомогу, знання правил зберігання, перевірки та підготовки водолазного спорядження, організацію водолазних спусків, всі типи водолазних споряджень і засобів забезпечення, способи виконання типових водолазних робіт, правила безпеки водолазних спусків.

Всі фахівці успішно здали теоретичні та практичні іспити, та відбули до постійних пунктів дислокації.

 

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR