МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна
Кінологічному центру ДСНС України - 10 років
Понеділок, 05 грудня 2016, 13:06

Свій перший ювілей, 10-річчя створення, відзначив Кінологічний центр ДСНС України (м.Ромни Сумської обл). Урочистості відбулися в актовій залі Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України.

У заході взяли участь люди, які в тій чи іншій мірі стояли у витоків створення 10 років тому назад зовсім нового напрямку - рятувальної кінології. Завітав у гості до роменців і керівник проекту   підтримка України в  управлінні  надзвичайними ситуаціями GIZ Крістіан Пошман, який ініціював та втілив у життя обмін досвідом між українськими та німецькими кінологами.

До рятувальників, що присвятили своє життя порятунку людей за допомогою собак, звернувся начальник МЦШР ДСНС України Сергій Біляєв:

"Сьогодні Кінологічний центр відповідає всім потребам і вимогам, що передбачені міжнародними правилами і стандартами. Працювати кінологам доводиться скрізь: у лісі і на полях, під завалами зруйнованих будинків і в горах, у селевих обвалах і каналізаційних системах. То ж  служба не тільки важка і складна, а й небезпечна. Кожну годину ви готові прийти  на допомогу в різноманітних надзвичайних ситуаціях. Поряд з цим не залишається осторонь і участь в різноманітних змаганнях, виставках та чемпіонатах, що сприяє укріпленню іміджу нашої служби в Україні та поза її межами.  Тож сьогодні у цей святковий день  ми  від усієї душі бажаємо вам здоров'я та успіхів у службі на благо нашої держави. Нехай збуваються всі ваші мрії, а в душі панує спокій і все складається якнайкраще!"

Відзнакою МЦШР «За особливі заслуги» був нагороджений заступник начальника центру – начальник кінологічного центру полковник служби цивільного захисту  Ігор Заповітряний

Пам’ятною ювілейною  медаллю «10 років кінологічному підрозділу» були нагороджені:

Крістіан Пошман, Олег Чернов, Андрій Корусь, Юрій Любарський, Олена та Леонід Кудашкіни, Олег Кушта, Михайло Бондаренко та Ігор Браташ.

Багато теплих слів, привітань та віншувань лунало у цей день на адресу винуватців урочистостей. Аматори сцени Міжрегіонального центру підготували для своїх колег чудову, змістовну та насичену святкову програму.

 

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR